Miramix som saneringsfirma!

När du anlitar en saneringsfirma anställer du resurser med rätt kompetenser för att hantera uppkomsten av skada. Skador som till exempel brand , vatten, mögel, klotter, PBC eller asbest är vanliga uppdrag då en saneringsfirma kontaktas.

Saneringsfirma Stockholm

Vi på Miramix har sedan 2009 hjälpt företag och privatpersoner i och runt om Stockholm att hantera uppkomna skador i bland annat bostadshus, brf, industrier och andra lokaler och utrymmen. Som en mångårig saneringsfirma kontaktas vi ofta för att hjälpa till vid uppkomst av till exempel asbest och mögelsanering. Vi arbetar endast med egenutbildad personal för att alltid vara säkra på att kunna leverera bästa resultat av vårat arbete. Genom åren har vi samlat på oss lärdomar, kunskap och en trygghet som gör oss till en bred leverantör inom rivning och sanering. 

Våra tjänster inom sanering


Asbest

Vi hjälper dig genom hela processen. Från provtagning, analys, invertering till tillstånd och genomförande. 

PCB

PBC förekommer vanligtvis i isolerrutor, fogmassor och golvmassor och är en grupp organiska föroreningar som är svårnedbrytbara. PBC är skändligt för både djur och människor och kan ge hormonstörande påverkan.

Klotter

Har du som privatperson eller företag blivit drabbat av klotter på fastighetens lokal? Våra klottersanerare är certifierade och använder sig av godkända produkter vid saneringen. 

Fukt & mögel

Har du upptäckt mögel i källare, på vinden eller i badrummet? Fukt är tyvärr vanligt förekommande i fastigheter och kan under tid leda till flertalet hälsobesvär. Vi på Miramix hjälper dig att hitta orsaken till skadan och att byta ut eller sanera det drabbade området.

Tips inför 2023

Det råder höga elpriser runt om i hela Sverige! I samband med de stigande el-priserna är det förståeligt att fastighetsägare gör allt för att minska sin elkonsumtion. Diskmaskin, tvättmaskin körs när elpriserna är lägre och golvvärme och element i badrummen stängs av eller sänks ner. Mögel är förknippat att uppstå och växa i fuktiga miljöer. Det som dock är viktigt att ha i åtanke är att mögel tenderar att uppstå och växa om till exempel inomhustemperaturen är för låg. Är luftfuktigheten över 60% medans temperaturen är för låg har fukten ingen stans att ta vägen, vilket kan resultera i mögeltillväxt.

Ett tips inför årets kalla månader är att förhindra mögeltillväxt genom god ventilation, åtgärda läckage och hålla låg luftfuktighet. Är olyckan redan framme så finns vi här för dig!

Nyhetsarkiv

 • Demolering i Stockholm - Professionella Rivningstjänster från Miramix

  Behöver du demolering i Stockholm? Miramix är ditt pålitliga val för professionella rivningstjänster. Vårt erfarna team och specialiserade utrustning gör oss till det ledande rivningsföretaget i regionen. Vi erbjuder en omfattande demoleringstjänst som möter dina behov och överträffar dina förväntningar.

  Läs mer
 • Miramix som saneringsfirma!

  När du anlitar en saneringsfirma anställer du resurser med rätt kompetenser för att hantera uppkomsten av skada. Skador som till exempel brand , vatten, mögel, klotter, PBC eller asbest är vanliga uppdrag då en saneringsfirma kontaktas.

  Läs mer
 • Miramix utför rivning i Stockholm

  Har du planer inför ett rivnings arbete? Då finns det flera aspekter att ta i beaktning innan rivningen kan påbörjas . I denna nyhetsartikel vill vi på Miramix hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna för dig som befinner sig i startgroparna inför en planerad rivning.

  Läs mer
 • Asbestprov vid misstanke om asbest

  Planerar du att renoverar eller riva en fastighet som är byggd innan 1980? Då är det en god idé att genomföra ett så kallat asbestprov eller asbestanalys. Asbest är ett vanligt framkommande i byggmaterial som använts under byggnationer fram till 1976 när det sedan förbjöds i Sverige. Asbest kan inte ses med blotta ögat men förekommer vanligen i b.la värmeisolering, lim, plastmattor, fönsterkitt, kakelfix och fo

  Läs mer
 • Dränering av husgrund i Stockholm

  Den bästa tiden för att genomföra en dränering av husgrund är under tidig höst till sen vår, då det är som torrast i marken. Dränering av husgrund är ett stort projekt som kräver noggrann planering, beräkning av materialåtkomst samt utrustning som klarar av arbetet. Vill du skydda din fastighet och undvika att vatten tränger sig in i husgrunden under den fuktiga vintern, är det i god tid att ta kontakt med en dräneringsfirma redan nu.

  Läs mer