Boka in ditt rivningsprojekt i sommar!

Vi är nu inne i juni månad vilket innebär att sommaren officiellt är här och många väljer att starta igång nya sommar-projekt. Att ta hjälp med rivningsarbeten i Stockholm under sommaren har en rad fördelar. Vi på Miramix utför rivningar både inomhus och utomhus runt om i Stockholm.

Bättre förutsättning för rivningsarbeten på sommaren

När sommaren kommer blir dagarna längre och vädret ofta bättre, vilket innebär att förutsättningarna blir bättre att utföra rivningar utomhus när vädret är gynnsamt. Som privatperson har sommarhalvåret också den fördelen att man själv säkerligen får mer tid över till arbeten i hemmet och på huset. Att boka in en rivning till sommaren kan på detta vis ha flera fördelar.

 

Vi utför olika typer av rivningar i Stockholm

När vi utför rivningsarbeten kan detta utföras av olika anledningar. Det kan handla om en mindre rivning för en renovering av exempelvis badrummet eller köket. För att göra plats för det nya måste den gamla utrustningen först rivas ned. En rivning kan också innebära att man tar ned en hel byggnad för få utrymme att bygga nytt. Det kan vara en mindre altan, ett garage eller ett helt stort hus. Ytterligare ett alternativ är en rivning av en vägg för att få en öppen planlösning. Vi utför flera typer av rivningsarbeten och vi skräddarsyr lösningar helt beroende på dina önskningar och behov!

 

Ansvar om avfall och miljö

Vid ett rivningsarbete är det också viktigt att kunna ta hand om avfallet. Vi på Miramix arbetar med miljöanpassad rivning vilket innebär att vi tar hand om allt farligt avfall och ser till att så mycket som möjligt återvinns eller återbrukas. Rivningsmassor transporterar vi till en avfallsstation och givetvis får ni deponistatistik på massorna.

Vill du veta mer om våra tjänster kring rivning eller behöver du hjälp med rivningsarbeten i sommar? Kontakta oss för att veta mer och för din hjälp med rivning i Stockholm!

Nyhetsarkiv