Äntligen höst – Perfekt för Byggprojekt!

Nu är hösten här! Låt det bli en tid för inspiration när vädret blir kallare och löven färggladare.

 

Är du dessutom på jakt efter ett nytt byggprojekt – är hösten den perfekta tiden för nya idéer. Efter semestertider kan det vara kul att få ett kreativt utlopp under helgerna och låta fantasin flöda.

Läs mer om Rivning i Stockholm

Se därför gärna till att ditt hus har allt det behöver inför vintertiden, eftersom du förmodligen vill spendera mer tid i hemmet. Det är alltid viktigt att se över fasad, tak, fönster och dörrar så att huset behåller värmen och inte blir kallare än nödvändigt under vinterhalvåret.

Gå igenom våra tjänster för bland annat rivning, asbestsanering och demolering. Vi tror på dina projekt och går därför gärna in och tar över vissa delar av ett byggprojekt, samtidigt kan vi låta övriga personer utföra återstående moment som kan finnas kvar.

Ta hjälp av oss med dina projekt

Glöm inte bort att boka tid, då det fortfarande finns tid att klämma in nya projekt under hösten i hela Stockholm. Gå igenom våra tjänster för bland annat rivning, asbestsanering och demolering.

Vi tror på dina projekt och går därför gärna in och tar över vissa delar av ett byggprojekt, samtidigt kan vi låta övriga personer utföra återstående moment som kan finnas kvar. Vi är verksamma i Stockholm och är proffs på de tunga delarna som demolering, sanering och rivning.

Nyhetsarkiv