Öppet i sommar

För att ni ska kunna njuta av ledighet och sol håller vi öppet hela sommaren.

Äntligen är sommaren här och Miramix önskar alla kunder och partners en lugn och skön semester. För att ni ska kunna njuta av ledighet och sol håller vi öppet hela sommaren. Behöver ni hjälp finns vi tillgängliga för mindre och akuta arbeten under hela sommaren.

 

Ni når oss på telefonnummer 08-51 51 78 78

Nyhetsarkiv

  • Demolering i Stockholm - Professionella Rivningstjänster från Miramix

    Behöver du demolering i Stockholm? Miramix är ditt pålitliga val för professionella rivningstjänster. Vårt erfarna team och specialiserade utrustning gör oss till det ledande rivningsföretaget i regionen. Vi erbjuder en omfattande demoleringstjänst som möter dina behov och överträffar dina förväntningar.

    Läs mer
  • Miramix som saneringsfirma!

    När du anlitar en saneringsfirma anställer du resurser med rätt kompetenser för att hantera uppkomsten av skada. Skador som till exempel brand , vatten, mögel, klotter, PBC eller asbest är vanliga uppdrag då en saneringsfirma kontaktas.

    Läs mer
  • Miramix utför rivning i Stockholm

    Har du planer inför ett rivnings arbete? Då finns det flera aspekter att ta i beaktning innan rivningen kan påbörjas . I denna nyhetsartikel vill vi på Miramix hjälpa till att skapa de bästa förutsättningarna för dig som befinner sig i startgroparna inför en planerad rivning.

    Läs mer
  • Asbestprov vid misstanke om asbest

    Planerar du att renoverar eller riva en fastighet som är byggd innan 1980? Då är det en god idé att genomföra ett så kallat asbestprov eller asbestanalys. Asbest är ett vanligt framkommande i byggmaterial som använts under byggnationer fram till 1976 när det sedan förbjöds i Sverige. Asbest kan inte ses med blotta ögat men förekommer vanligen i b.la värmeisolering, lim, plastmattor, fönsterkitt, kakelfix och fo

    Läs mer
  • Dränering av husgrund i Stockholm

    Den bästa tiden för att genomföra en dränering av husgrund är under tidig höst till sen vår, då det är som torrast i marken. Dränering av husgrund är ett stort projekt som kräver noggrann planering, beräkning av materialåtkomst samt utrustning som klarar av arbetet. Vill du skydda din fastighet och undvika att vatten tränger sig in i husgrunden under den fuktiga vintern, är det i god tid att ta kontakt med en dräneringsfirma redan nu.

    Läs mer