Dränering under altan

Dränering under altan

Vi på Miramix ser till att hjälpa er med dränering under altan. Dränering under altan är lika viktigt som dränering under husgrund. Med hjälp av en dränering kommer vatten stoppas från att rinna in under altanen. Detta arbete utförs under mark och ser helt enkelt till att stoppa överskottsvatten från marken som kan leda in i altanen men även i husgrunden. Vi hjälper er med dränering av altan runt om hela Stockholm.  

Utförandet av dränering

För att utföra en dränering så måste man först förstå vad orsaken kan bero på. I vanliga fall är det vatten som ställer till det som kommer ifrån grundvattnet under huset. Det kan även ställa till det uppifrån på grund av regn och snö. Det bästa man kan göra för att altanen ska må bra är att försöka undvika så mycket fukt som möjligt. Med hjälp av en dränering kan man leda bort vattnet från grunden på ett effektivt och snabbt sätt. 

För att en dränering av en altan ska gå så smidigt som möjligt, bör arbetsprocessen vara noggrant planerad samt att all materialåtgång redan är beräknad. Ni kan alltid vända er till oss för att ta del av vår hjälp. Vi hjälper er från planering till grävning och till sist dränering. För att underlätta arbetet kan vår hjälp vara en god idé att ta tag i redan från start. 

Certifierad dränering 

Vi på Miramix är även certifierade inom Isodrän dränering. Isodrän är en effektiv skiva som bidrar till en effektiv lösning för dränering av altan, husgrund och källare. Tack vare Isodrän-skivans unika egenskaper får man ett komplett fuktskydd för dränering, kapillärbrytning och värmeisolering.  

Vi ser helt enkelt till att skapa en torr och varm miljö oavsett om det handlar om din privata bostad eller större fastigheter. Vi utgår alltid utifrån kundens behov där vår kompetenta personal gör det enkelt för dig. 

Om du är nyfiken på att veta mer kring dränering under altan i Stockholm, så är det bara att höra av dig till oss.