Betongfräsning på Nordiska Kompaniet

  • Utjämning av betonggolv
  • Betongfräsning av golv på NK
  • Betongfräsning för jämnare golvyta
  • Fräst betonggolv
  • Miramix medarbetare kör betongfräs
Vi på Miramix utför professionella arbeten inom betongslipning och betongfräsning. Denna gång behövde Nordiska Kompaniet i Stockholm vår hjälp och vi fick förtroendet att genomföra en betongfräsning för att jämna ut det ojämna och för höga betonggolvet i lokalen. Detta resulterade i en betongfräsning upp till 35 mm på vissa delar i lokalen.

Vikten av Betongslipning och Betongfräsning

I stora lokaler, lagerutrymmen och offentliga miljöer är betonggolv vanligt förekommande på grund av sin hårda yta som tål högt slitage. Under de senaste åren har betonggolvets moderna utseende även attraherat privatpersoner och betonggolvet har nu även blivit ett vanligt förekommande material hemma hos privatpersoner.

För att bevara betonggolvets vackra yta och livslängd kan vi på Miramix hjälpa dig när ditt betonggolv är i behov av en betongslipning eller betongfräsning för att förhindra och minska ojämnheter som kan resultera i negativ påverkan på golvet. Betong är ett hårt och slitstarkt naturmaterial och för att göra påverkan på ett golv som redan finns på plats behövs professionella kunskaper och verktyg. Behöver du dra kablar eller rör i betongen kan vi på Miramix hjälpa till med en professionell betongfräsning.  

Även om betong är ett slitstark och hållbart material bör även detta underhållas för att minska risken för skador och underlätta rengöring för att bevara dess slitstarka yta år efter år.

 

Miramix utför betongslipning och betongfräsning i Stockholm

Har du nyligen gjutit ett betonggolv och behöver slipa för att få fram den vackra ytan? En polerad yta gör att det även blir lättare att rengöra. Eller är det gamla betonggolvet i behov av att fräschas upp, men du vet inte hur du skall gå till väga? Här kan du läsa mer om våra tjänster betongslipning och betongfräsning eller kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälp dig.