Rivning av garage i Vaxholm

  • rivning
  • rivning
  • rivning
  • rivning
  • rivning av betong
  • rivning
Miramix river garage i Vaxholm. I rivningsarbetet ingår även bilning av plattan. Till uppdraget används vår kraftfulla rivningsrobot Brokk samt en större grävmaskin. Rivnings massorna sorteras på plats.

 

Rivning av garage i Vaxholm

Många tycker om att sköta renoveringar och andra projekt på sina hus själva, men ibland räcker inte tiden och kunskapen till. Då kan det vara bra att vända sig till ett företag som utför arbetet på ett professionellt sätt. Om du exempelvis bor i Vaxholm med omnejd och har planer på att riva ditt garage är du välkommen att kontakta oss på Miramax för att få ett kompetent och professionell utfört arbete.


Läs mer om Rivning av tex garage, balkonger osv.

Med tanke på miljön

Förutom själva rivningsarbetet av väggar och tak bilar vi även plattan. Till vår hjälp har vi både vår effektiva maskin rivningsroboten Brokk samt en stor grävmaskin. Det som rivs sorterar vi sedan redan på plats. Vi tycker det är viktigt att alla gör vad de kan för att värna om vår miljö. Ett sätt för oss att göra det är att allt avfall tas om hand på rätt sätt. Eftersom allt vårt rivningsarbete är miljöanpassat och det betyder att mesta möjliga avfall går till återvinning.

 

Anlita eller gör själv

Vi utför arbeten i Stockholm eller Uppsala så om du bor i dessa områden så tveka inte att utnyttja våra tjänster. För att du ska bli nöjd när vi hjälper dig med rivning och demolering ser vi till att allt arbete alltid håller hög kvalitet med effektiva lösningar. Dessutom gör vi arbetet till priser som tål att jämföras. Om du ändå skulle vilja utföra arbetet själv, men saknar bra utrustning går det bra att hyra vår rivningsrobot Brook, vilket du gör genom maskinuthyrningen.

 

När du behöver hjälp med rivning kan du kontakta oss för att få ett professionellt utfört arbete som även är miljövänligt. Om du hellre vill utföra arbetet själv så hör gärna av dig så kan vi ge dig råd om vad som är lämpligast utifrån den byggnad du ska riva.