Borrning i betongelement

  • borrning i betong
  • borrning i betong
  • borrning i betong
  • borrning
Vi hos Miramix gör många olika typer av håltagningar exempelvis i byggnader för att ge plats åt VVS och el, men vi gör även andra typer av håltagningar.

Ett av våra tidigare utförda jobb var när vi på uppdrag av Peab borrade 46 hål i en betongrefug.

Många typer av håltagningar

Ett av våra tidigare jobb, som vi gjorde i januari 2018, innebar alltså att borra ett flertal hål i en betongrefug i anslutning till en väg. För att inte störa trafiken mer än nödvändigt valde vi att utföra arbetet nattetid.

Vi är rutinerade när det kommer till den här typen av jobb och vi gör håltagningar i allt från nybyggnationer där man måste borra hål och ge plats för installationerna av VVS och el och borrningar upp i trappor där det ska sättas in någon typ av ledstång till borrningar som gör att man kan ta bort någon typ av uppbyggnad i betong som är den del av en byggnad.

När man gör håltagningar i betong är det bland annat viktigt att ha rätt typ av utrustning. Det är alltså även ibland viktigt att tänka på platsens förutsättningar och när det är det bästa tillfället att göra jobbet, som fallet var vid håltagningen på uppdrag av Peab.

En snabbt utförd borrning

Vi har lång erfarenhet av den här typen av jobb och eftersom vi använder så modern utrustning och har lång erfarenhet var det inte några problem att utföra ett snabbt arbete utifrån Peabs önskemål.

För oss på Miramix är inte hårdheten i materialet något hinder. Vi kan borra i det mesta och gör det med stor noggrannhet för att få bästa resultat. Vi är även mycket flexibla, som Peab nu fick erfara, när vi utförde jobbet då det var minst trafik.
Läs mer om vår håltagning här.