Betonghåltagning i armerad betong

  • betonghåltagning
  • Håltagning i armerad betong
  • Betonghåltagning
  • Betonghåltagning
  • Håltagning betong
  • Miramix utför betonghåltagning
På beställning av Svevia har MIramix utfört håltagning i armerad betong

Vi på Miramix erbjuder våra kunder ett stort utbud av olika håltagningstjänster. Vi utför håltagning i alla möjliga material och miljöer. På beställning av Svevia har Miramix till exempel vid flera tillfällen utfört håltagning i armerad betong. Med vår utrustning kan vi ta hål i de flesta hårda material, såsom betong, tegel och sten. Vår kunniga personal kan garantera ett professionellt arbete som utförs enligt konstens alla regler.

Läs mer om diamanthåltagning och betonghåltagning med Miramix

Miramix har lång erfarenhet och vår personal ligger såklart alltid i framkant när det gäller att vidareutbilda sig och hålla sig uppdaterade om nyheter och förändringar inom detta område. Vi ser även alltid till att vår maskinpark består av maskiner och verktyg av hög kvalitet och har alltid möjlighet att arbeta med den allra senaste tekniken.

Vi anser att detta är ett måste för att kunna utföra våra uppdrag på allra bästa sätt och för att tillfredsställa våra kunders behov. Detta är en av våra långsiktiga strategier som vi följer för att kunna vara en av branschens bästa och mest ansedda aktörer. Det gäller att sticka ut på ett bra sätt då konkurrensen i branschen ibland kan vara mycket hård. Vi strävar alltid efter att lämna våra kunder nöjda och glada och med ett gott intryck av Miramix som företag.