Bilning av golv samt borrning i bjälklaget

  • betonggolv
Vi gör många olika typer av jobb inom bilning och håltagning runt om i Stockholmsområdet.

Ett av våra uppdrag var att göra en bilning av flyttspacklat golv och borra 480 stycken hål i bjälklaget i en fastighet i Bergshamra.

Bilning och håltagning av olika anledningar

Miramix utför bilning i de flesta hårda material. Till vår hjälp använder vi moderna maskiner för att kunna jobba snabbt och effektivt. Bilning är ett bra sätt att ta hål i olika typer av material som betong, tegel eller kakel. Det kan exempelvis behövas när man ska renovera sitt badrum och ta bort de kakelplattor som sitter uppe. Det kan också vara så att man ska göra hål i en större och kraftigare konstruktion av betong och då krävs också att man använder sig av en kraftigare maskin.

I Bergshamra var det alltså ett spacklat golv som vi gjorde bilning i. Vi borrade även hål i bjälklaget. Anledningarna till att man vill göra en håltagning kan vara många. Kanske ska man renovera sitt hem och vill ta nya hål i väggen till nya fönster eller kanske handlar det om att man vill ta hål för ventilationen eller av någon anledning ska ta hål i bjälklaget, vilket alltså var fallet i Bergshamra. För att göra den typen av arbeten krävs både erfarenhet och en modern och bra utrustning.

Bilning och borrning med kunden i fokus

Med vår moderna utrustning och kunniga personal utför vi ett professionellt arbete när du behöver ta hål eller borra för exempelvis elinstallationer, rördragningar med mera. Vi gör både betongsågning, betonghåltagning, diamanthåltagning och kärnborrning.

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara belåtna och när vi gör bilningar och håltagningar i Stockholm är det med kundens önskningar i fokus. Läs mer om våra bilningsarbeten här.