Håltagning i Karlbergs slott

  • Håltagning i betong
  • Håltagning i betong
  • Betonghåltagning i Karslbergs slott
  • Karlsbergs slott
Vi på Miramix utför svåra arbeten som borrning och håltagning i hårda material som betong, sten och armerad betong. Ett att av våra senast utförda arbeten var att utföra betonghåltagning i den spännande miljön inne i Karlbergs slott.

Det finns många anledningar till att behöva hjälp med olika typer av håltagningar i hårdare material som betong, tegel eller sten och dessa arbeten bör utföras med säkerhet, erfarenhet och bästa tänkbara tekniken på marknaden. Det kan handla om att det behövs utrymme för att installera el och VVS, eller att göra en så kallad sömborrning för att kunna avlägsna större betongdelar. Vill du även ändra på fastighetens planlösning så är det inga problem för oss. För att få mer exakthet i arbetet krävas att betonghåltagningen utförs efter att konstruktionen är på plats. Vi på Miramix har lång erfarenhet inom betongborrning och beroende på vad syftet är och hur konstruktionen är uppbyggd avgör vi hur betonghåltagningen behöver utföras.

Miramix utför arbeten i hela Stockholm

Vi värdesätter alltid våra kunders önskningar och för oss går effektivitet, säkerhet och kundnöjdhet först. För att effektivisera vårt arbete, speciellt för större konstruktioner, kan vi på Miramix använda oss av robotar för att utföra ett välarbetat och tryggt arbete. Med hjälp av våra robotar som kan utföra många typer av arbeten sparas både tid och pengar för dig som beställare. Det gamla materialet som blir kvar på platsen efter håltagningen fraktar vi självklart bort. För större arbeten med mycket rester tar vi hjälp av våra maskiner som är skonsamma för miljön. Vill du veta mer om hur en betonghåltagning går till så besök vår sida om Betonghåltagning. Våra bilar är alltid förberedda med verktyg för att så snabbt som möjligt kunna hjälpa våra kunder. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.