Diamanthåltagning i granit

  • Håltagning i granit
  • Håltagningsarbete
  • håltagning i granitgrund
  • håltagning i granit
Miramix utför håltagning i granitgrund ute hos kund i Tyresö.

Miramix utför just nu håltagning i en granitgrund ute hos en av våra kunder i Tyresö. Detta arbete omfattar borrning av olika hål i dimensioner från 120 mm och uppåt. För att kunna hålla hög servicenivå och leverera med allra högsta effektivitet använder Miramix sig endast av maskiner av toppklass när vi jobbar med håltagning.

Läs mer om diamanthåltagning i Stockholm

Granit är en så kallad hårdsten. De ämnen som kategoriseras som hårdsten är till skillnad från andra mer porösa bergarter hård, sprickfri och extremt tålig för tryck. När man borrar i den här typen av material använder man sig av borrkronor som har en ihålig kärna. Borrarna är dessutom förstärkta av diamantbeläggningar, vilket gör dem extra lämpliga för att bearbeta detta hårda material. Det krävs dock mycket lång och gedigen erfarenhet för att kunna hantera den här typen av borrarbeten på allra bästa sätt. Hos Miramix hittar ni precis den här typen av kunskap.

Just eftersom granit är ett så hårt material krävs det därmed även riktigt bra utrustning för att kunna genomföra håltagningen på allra bästa sätt och i enlighet med den kvalitet som våra kunder förväntar sig. Vi på Miramix arbetar enbart med den bästa utrustningen och de främsta leverantörerna i branschen.