Sågning av tvärbana i armerat betongplatta, Hammarby Sjöstad.

  • sågning av tvärbana
Vi på Miramix utför både mindre arbeten i betong, som mindre håltagningar, och större arbeten som kräver kraftigare utrustning. Vi ett av våra arbeten sågade vi i den armerade betongplattan i samband med byte av spår i tvärbanan vid Hammarby Sjöstad.

Betongsågning med kraftfull utrustning

Håltagningar i betong utförs av flera skilda anledningar. Det kan vara att man renoverar ett hus och behöver göra flera olika typer av håltagningar, exempelvis för eldragningar och vvs-rördragningar. Det kan också vara så att det rör sig om ett arbete där man ska avlägsna och få bort någon typ av konstruktion i betong, som var fallet vid vårt arbete när vi skulle såga i den armerade betongplattan vid tvärbanan.

Vid sådana här uppdrag är det viktigt med rätt typer av kunskap samt ordentlig utrustning. Vår kraftfulla utrustning är modern och klarar att skära genom flera decimeter tjock armerad betong. Vid detta uppdrag hade betongen en tjocklek på 55 cm och sträckan som vi skulle såga i var på cirka 800 lpm.

Miramix utför arbeten i Stockholm

Förutom betongarbeten med håltagningar och sågningar i betong utför vi även arbeten inom saneringar av abest, PCB och mögel, dessutom utför vi rivningsarbeten och tar hand om snöröjningen på vintern.

För oss på Miramix är det viktigt att uppfylla kundernas önskemål och vi förstår vikten av att hålla lovade tider samt att jobba så den ordinarie verksamheten störs så lite som möjligt. Kontakta oss om ni vill veta mer om våra tjänster inom betongsågning eller någon av de andra tjänsterna som vi erbjuder kunder runt om i Stockholmsområdet.

Läs även mer om tjänsterna inom betongsågning här och ta gärna en titt på bilderna och videon från arbetet vid tvärbanan i Hammarby Sjöstad.