Slipning samt fräsning av betonggolv i Järfälla

  • Betongslipning
  • Betongslipning
  • Betonggolv i Järfälla
  • Betongslipning
Miramix utför slipning och fräsning av ett 1200 m2 betonggolv i ett garage i Järfälla. Nedan går vi igenom varför man bör slipa ett betonggolv och hur en betongslipning från Miramix går till.

Varför betongslipning?

Betong används ofta som ett vanligt material i stora lagerlokaler, garage, ladugårdar, nyproducerade hus och kontorslandskap. Materialet betong är ett naturligt och miljövänligt alternativ som har en hög styrka och hårdhet som passar utmärkt för golv som förväntas utsättas för mycket påfrestningar och tunga vikter.

Genom att slipa ett betonggolv bevarar man materialets styrka och tillåter golvet att lättare underhållas för rengöring. Ett slipat och jämt betonggolv får fler användningsområden, underlättar renhållning och den jämna ytan minskar risken för olyckor. 

Hur går en betongslipning till?

När vi på Miramix utför betongslipning använder vi oss av gedigna maskiner för att luckra upp den hårda betongen. Vi bearbeta den hårda betongytan i flera steg fram tills betongens yta får det önskade resultatet. Har du hört talas om diamantslipning? Metoden används när vi skall genomföra en betongslipning för att avjämna och slipa fram den perfekta betongytan. Likt ett sandpapper med små diamanter kan vi i flera steg arbeta oss upp till en nästan glasliknande yta. 

Under en betongslipning blir uppkomsten av slipdamm tydlig. Likt en stor dammsugare är våra maskiner uppkopplade till en stor behållare som under slipningen suger in det damm som uppkommer under arbetet. Detta skyddar vår personal från inandning av damm och minskar risken att slipdamm sprider sig till närliggande lokaler.

Efter att betonggolvet är färdig slipat polerar vi upp den till önskad effekt. Här kan du välja om golvet skall behålla den matta ytan eller om det skall framhäva spelblanka ytor.

Betongslipning Stockholm

Vi på Miramix har hjälp flera av våra kunder med betongsslipning i Stockholm och att uppnå önskad effekt. Läs mer om hur vi på  Miramix utför betongslipning i Stockholm  med hjälp av gedigna maskiner och erfaren personal. Inget uppdrag är för stort eller litet och vi vänder oss till både företag och privatpersoner!